Amennyiben érdeklődik bizonyos termékeink, szolgáltatásaink iránt, amelyet nem talál honlapunkon, keressen fel minket személyesen. (Gyógyszerinformáció: www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis)

Termékek

Termék-kör

Az OEP-pel kötött érvényes szerződés alapján forgalmazunk gyógyszereket (vényköteles – vénynélküli, támogatott – támogatás nélküli), homeopátiás készítményeket, Schüssler-sókat, gyógyászati segédeszközöket, kötszereket, tápszereket és más betegápolási cikkeket.

Babaápoló készítmények, egészségügyi termékek széles köre szolgálja a kicsik bőrének legoptimálisabb ápolását.

 


Száj-és fogápolók nagy választékban segítik a mindennapi és speciális szájhigiénia megőrzését, helyreállítását.

Gyógykozmetikumaink közül az érzékeny, valamint problémás bőrűek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb készítményt.

Az általunk forgalmazott gyógyteák, teakeverékek segítséget nyújtanak a gyógyszert még nem igénylő megbetegedések kezelésében, illetve kiegészítik az előírt gyógyszeres terápia hatékonyságát.

Étrend-kiegészítők, vitamin-készítmények sora áll rendelkezésre az egészségükét megőrizni vágyók számára; a gyermekektől a szépkorúakig mindenki megtalálja a szervezete számára legmegfelelőbb összetételű készítményt.

A patikában megvásárolható, nem gyógyszerként forgalmazott ún. egyéb termékek mindegyike valamelyik egészségügyi hatóság által engedélyezett és biztonságos helyről beszerzett.

Szolgáltatások

Gyógyszerészi gondozás

 

A vérnyomás-mérés, koleszterinszint-ellenőrzés, és cukorbetegség-szűrés mellett egyéni tanácsadással is segítjük a hozzánk fordulókat.

A gyógyszertárban végzett szűrések fontossága vitathatatlan, hiszen a korán kiszűrt betegség kezelésének mielőbbi megkezdése fontos az érintett egészségi állapotának javításában, valamint a már felépített terápia ellenőrzése is megtörténik általuk.

Az általunk előállított magisztrális készítmények között bevételre szánt és külsőlegesen alkalmazandó termékek is megtalálhatók. Előnyük, hogy felesleges adalékanyagoktól mentesek, és alkalmazásukkal az egyénre szabott terápia is megvalósítható.

Összegyűjtöttük a kistérség orvosai által gyakran rendelt készítmények előíratait, emellett saját, bevált receptúrákkal is segítjük a bőrproblémák kezelését, és a mindennapi bőrápolást. 

Szezonális készítmények kedvező áron kaphatók gyógyszertárunkban.

Elektronikus gyógyszer-információs rendszer áll rendelkezésre a gyógyszertárban, melyet ki-ki saját maga kezelve juthat számára fontos, készítményeket és terápiát érintő információkhoz.

Gyógyszertárunk a Patika Egészségpénztárral, a Prémium Egészségpénztárral, az MKB Egészségpénztárral és az OTP Egészségpénztárral áll szolgáltatói

szerződésben, így ezen pénztárak által kibocsátott kártyák fizetőeszközként alkalmazhatók csakúgy, mint a legtöbb forgalomban lévő bankkártya.