ELMEX

2016.08.08 15:32

Most: kedvezménnyel vásárolhatja meg az elmex® termékeket a Vízöntő Gyógyszertárban, SŐT minden 2 db elmex® termék vásárlása esetén AJÁNDÉK elmex® neszesszer fogkrém és fogkefe mintával!*


elmex® - fogszuvasodás elleni fogkrémek, fogkefék és fogápoló termékek

Ásványi anyagokkal látja el, és védi a fogakat.

Az elmex® fogszuvasodás elleni fogkrémek és szájvizek nagyhatású aminfluoridot tartalmaznak. A fogzománc gyorsan felveszi az aminfluoridot, és így ellenállóvá válik a fogszuvasodással szemben.

Az elmex® fogszuvasodás elleni fogkefék és fogápoló termékek alapos és kíméletes fogmosást és fogköz-tisztítást tesznek lehetővé.


elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN fogkrém aminfluoriddal

Az elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN fogkrém rendkívül hatékony aminfluoridja másodpercek alatt beépül a fogzománcba, keménnyé és ellenállóbbá teszi a savakkal szemben. Különleges felszíni aktivitásának köszönhetően az aminfluorid szorosan tapadó, egyenletes védőréteget képez a fogfelszíneken. Ily módon az elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN fogkrém hosszútávú védelmet nyújt, és képes a korai stádiumú fogfelszín alatti szuvasodás remineralizációjára is. Védő-megelőző hatását több mint 400 tudományos vizsgálat igazolta.

Célcsoport: Állandó saját foggal rendelkező felnőttek napi fogszuvasodás elleni védelmére

Legfontosabb előnyök: Az aminfluorid elnyújtott hatása révén fokozott szuvasodás elleni védelmet nyújt.
A kezdeti sérülések remineralizálódnak.

Fluoridtartalom: 1400 ppm


elmex gyermekfogkém

Az elmex gyermekfogkrém speciálisan a tejfogak tisztítására és ápolására szolgál. Az első tejfog áttörésétől kezdve az első állandó fog megjelenéséig használható, körülbelül addig, míg a gyermek iskolába kezd járni. 

A felnőttek számára készült fogkrém íze túl erős a kisgyermekeknek, ezért az elmex gyermekfogkrém íze enyhébb, kedvet csinál a gyerekeknek a fogmosáshoz.

Célcsoport: az elsőtejfogaktól hatéves korig

Legfontosabb előnyök: a tejfogak szuvasodásának megelőzése csökkentett fluoridtartalom gyümölcsaroma-mentes, gyermekbarát, de a fogkrém megevésére nem csábító íz

Fluoridtartalom: 500 ppm


Elmex Juniorfogkrém

Az elmex Junior fogkrém a 6-12 éves korosztály számára készült, megkönnyítendő a fogváltás időszakát. Az új, hatéves kor körül megjelenő állandó fog különösen hajlamos szuvasodásra, mert a fogzománc még porózus és viszonylag lágy. A magasabb fluoridtartalom elősegíti a fogzománc megkeményedésének folyamatát, és ellenállóbbá teszi a fogat a savas kémhatással, illetve a szuvasodással szemben. Az elmex Junior fogkrémben lévő aminfluorid előnyös tulajdonságainál fogva még órákkal a fogmosás után is véd a fogszuvasodástól. Enyhe íze támogatja a gyerekeket, hogy áttérjenek az alacsony fluoridtartalmú gyermekfogkrémről a koruknak megfelelő fluorid-koncentrációra.

Célcsoport: 6-12 évesek napi szuvasodás elleni védelmére

Legfontosabb előnyök: Hatásos, hosszantartó védelmet nyújt az új állandó fogaknak. Enyhe íze van.

Fluoridtartalom: 1400 ppm


elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN interX fogkefe

A más hagyományos fogkefékkel összehasonlítva ennek a fogkefének az X-sörtéi a mélyen fekvő fogközöket elérve tökéletes tisztítást és hatékony szuvasodás elleni védelmet tesznek lehetővé.

-       A kritikus tisztítandó helyek: a fogközök, melyeket nehéz elérni, ezért ez a terület különösen veszélyeztetett fogszuvasodás szempontjából.

-       Svájci és amerikai egyetemeken végzett vizsgálatok igazolják, hogy szemben a hagyományos fogkefékkel, az elmex interX fogkefék X-sörtéi elérik, és hatékonyan tisztítják a fogközöket, függetlenül az alkalmazott fogmosási technikától.

-       Az elmex interX fogkefe optimális hatást és érezhetően tiszta érzést nyújt. Hatékony segítséget ad a fogszuvasodás megelőzéséhez.


elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN szájvíz

Az elmex szájvíz hatékony szuvasodás elleni védelmet nyújt a napi fogmosás során használva. A benne lévő aminfluorid keménnyé teszi a fogzománcot, és különösen azokon a területeken védi meg a savasságtól (fogszuvasodástól), ahová a fogkefe nem jut el. Különösen hasznos koronát, hidat viselőknek, valamint utazáskor, ha nincs lehetőség fogmosásra. Az elmex FOGSZUVASODÁS ELLEN szájvíz használata bizonyítottan fokozza fogszuvasodás elleni védelmet.

Célcsoport: Gyermekek 6 éves kortól, tinédzserek, felnőttek

Legfontosabb előnyök: Hatékony kiegészítő fogszuvasodás elleni védelem, különösen azokon a területeken, ahová a fogkefe nem jut el. Különösen hasznos koronát, hidat viselőknek, valamint utazáskor, ha nincs lehetőség fogmosásra.

Használati javaslat: Naponta egyszer vagy kétszer öblíteni vele.

Fluortartalom: 250ppm

*a kedvezmény és az ajándék a készlet erejéig érvényes

forrás: www.gaba.hu/elmex

Vissza