FLORAbalance termékcsalád

2015.11.07 07:05

A Goodwill Pharma 100%-ban magyar tulajdonú, hazai munkaerőt foglalkoztató vállalkozás. 

most 2304 Ft (2699 Ft helyett) 25 db

Finom, vaníliás karamella ízű, élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő

Florabalance® rágótabletta inulint és élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Termékleírás

Florabalance®rágótabletta inulint és élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
Aktív hatóanyagok:

  4 rágótablettában 8 rágótablettában
Baktériumtörzs-keverék
(Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus)
16×107 CFU 32×107 CFU

Összetevők: baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus), tömegnövelő szer (dextróz, szorbit), inulin, stabilizátor (gumiarábikum,) ízfokozó (vanília ízanyag), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát , szilícium-dioxid).

A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. A készítmény nem tartalmaz tartósítószert.

Adagolás: Napi 4-8 rágótabletta elfogyasztása ajánlott. Felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek számára javasolt készítmény.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl a javasolt fogyasztási mennyiséget! Torokfertőtlenítő készítmény és a Florabalance® rágótabletta alkalmazása között legalább 1 óra teljen el.

Nettó tömeg: 38 g/25 rágótabletta

Tárolás: Száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után javasolt a doboz teljes tartalmának felhasználása az adagolásnak megfelelően.

2708 Ft (15db kapszula)

Károsodott bélflóra esetén napi 1 kapszula élőflórával.

Florabalance® Plus élőflórát tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer. Magas csíraszámban hat különböző baktériumtörzset tartalmaz. Javasolt károsodott bélflóra, pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve hasmenés esetén.

Termékleírás

A Florabalance® Plus speciális – gyógyászati célra szánt – tápszert károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén javasoljuk alkalmazni. A készítmény magas csíraszámban hat különböző baktériumtörzset tartalmaz.

Tápérték napi adagban, 1 kapszulában 100 g-ban
Energiatartalom: 2 kcal / 6 kJ 287 kcal / 1202 kJ
Zsír (g) 0,1 1,2
Ebből telített zsír (g) 0 0
Szénhidrát (g) 0,2 43
Ebből cukor (g) 0,1 10
Élelmi rost (g) 0 0
Fehérje (g) 0,1 26
Só (g) 0 0
Minimális garantált baktériumszám (cfu) 1 × 1010 2,06 × 1012

Összetevők: baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium ssp), zselatin, csomósodást gátló (magnézium-sztearát). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat.

Adagolás: Felnőttek és 7 évesnél idősebb gyermekek számára napi 1 kapszula alkalmazása javasolt.
A kapszulát folyadékkal nyelje le. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance® Plus alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

Nyelési nehézség esetén javasoljuk a kapszula felnyitását és a benne lévő por feloldását langyos (37 °C-nál nem melegebb) italban és annak azonnali elfogyasztását.

Tárolás: Száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.

Nettó tömeg: 7,3 g/15 kapszula

Fontos figyelmeztetés:
A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 7 éves kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.

1399 Ft (10 tasak)

Élőflórát és inulint tartalmazó készítmény csecsemőknek és gyermekeknek.

Florabalance® Baby&Junior élőflórát és inulint tartalmazó speciális –gyógyászati célra szánt– tápszer. Csecsemőknek és gyerekeknek javasolt károsodott bélflóra (antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén javasolt. Tasakos kiszerelésének köszönhetően alkalmazása és adagolása egyszerű.

Termékleírás

Florabalance® Baby&Junior speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer, csecsemőknek és gyermekeknek. A készítményt károsodott bélflóra (pl. antibiotikumok szedése, gyomor- vagy bélrendszeri fertőzések, illetve ennek következtében kialakult hasmenés) esetén javasoljuk alkalmazni. A készítmény öt különböző baktériumtörzset tartalmaz.

Tápérték 1 tasakban (1 g-ban) 2 tasakban (2 g-ban) 100 g-ban
Energiatartalom: 3 kcal / 10 kJ 6 kcal / 21 kJ 256 kcal / 1070 kJ
Zsír (g) 0,1 0,1 0,6
Ebből telített zsír (g) 0 0 0
Szénhidrát (g) 0,2 0,5 27
Ebből cukor (g) 0,1 0,2 8
Élelmi rost (g) 0,6 1,2 60
Fehérje (g) 0,1 0,2 13
Só (g) 0 0 0
Garantált baktériumszám (cfu) legalább 1 × 109 legalább 2 × 109 legalább 1 × 1011

Összetevők: szénhidrát-keverék (inulin, glükóz, fruktóz, szacharóz), baktériumtörzs-keverék (Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium ssp., Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus). A termék nyomokban laktózt és tejet tartalmazhat.

Adagolás: 6 hónapos kortól 2 éves korig, ha az orvos másként nem javasolja, 1 tasaknyi (1 g), 2 éves kor felett 2×1 tasaknyi készítmény adása javasolt naponta, lehetőleg étkezés közben, 10 napon keresztül. Bontsa fel a tasakot, és tartalmát oldja fel langyos (37°C alatti) ételben vagy italban (vízben, tejben). Közvetlenül a fogyasztás előtt készítse el. Tápszerhez keverve is adható. Antibiotikum-kezelés alatt a Florabalance® Baby&Junior alkalmazása legalább 3 órával a gyógyszer bevétele után javasolt.

Fontos figyelmeztetés:
A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 6 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Tárolás: felbontás után száraz helyen, legfeljebb 25°C hőmérsékleten tárolandó.

Nettó tömeg: [10g/30g]/[10/30] tasak

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy M. u. 32.

Forrás és további információk: ide kattintva érhetők el.

 

Vissza