Idelyn - Megérkeztek Gyógyszertárunkba

2015.07.27 14:37

A Walmark új Idelyn Beliema termékcsaládja megérkezett! 

Keresse gyógyszertárunkban!

10% kedvezmény!

Gombás vagy bakteriális fertőzés?
Nem kell aggódnod, ha Beliemát használsz.

10x 3379 Ft50ml 2422 Ft200ml 2249 Ft

   

Veled is előfordult már, hogy ki kellett hagynod egy jól megérdemelt programot, mert intim tüneteid voltak? És még csak nem is voltál biztos benne, hogy baktérium, vagy gomba okozta? A Beliema termékeivel többé nem kell aggódnod a gombás vagy bakteriális fertőzések miatt. 

A Beliema Effect Hüvelytabletta hatékony segítség a már kialakult gombás és bakteriális fertőzések esetén, a Beliema Expert Intim Krém nyugtatja az intim területek érzékeny bőrét, a Beliema Expert Intim Mosakodó pedig véd a fertőzések ellen. Vedd kezedbe az irányítást, és felejtsd el az intim problémákat, hogy újra magabiztos nő lehess és úgy élhesd a napod, ahogy tervezted.

Beliema Effect Hüvelytabletta

Helyreállítja a természetes hüvelyflórát, hogy újra önmagad lehess

Nőnek lenni remek dolog, kivéve persze, ha éppen hüvelyi fertőzésed van. Akár gombás vagy bakteriális eredetű a fertőzés, a Beliema Effect Hüvelytabletta tíz napos használata után megszabadulhatsz a fertőzéstől. 
 

Élő lactobacillust és tejsavat tartalmaz, így kíméletesen állítja helyre a természetes hüvelyflórát. Nemcsak az égő érzést, hanem a folyást és a kellemetlen szagokat is megszünteti, hogy újra kiegyensúlyozott nő lehess!

Beliema Expert Intim Krém

 

Gyors enyhülés intim tünetek esetén

Az intim területek egyensúlyának felborulása nagyon kellemetlen tud lenni. Ha elkerülni nem is tudod, az még nem jelenti, hogy le kell mondanod a mindennapi dolgokról és az élet fontos pillanatairól. Az antimikrobiális klórhexidin és Bioecolia® tartalmú Beliema Expert Intim Krémet nőgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki, hogy akkor is élvezhesd az életet, amikor intim problémáktól szenvedsz, legyen az akár gombás, akár bakteriális eredetű. 

Hialuronsavval, vitaminokkal és körömvirág kivonattal nyugtatja és felfrissíti az intim bőrfelületeket, csökkenti a külső nemi szerv érzékeny bőrének irritációját. A Beliema Expert Intim Krém összetevői tehát gyors enyhülést nyújtanak, így járulnak hozzá a tabletta gyógyító hatásához.

Beliema Expert Intim Mosakodó

 

Védd magad a hüvelyi fertőzések ellen

Akár egy rosszul tisztított nyilvános wc, de még egy kellemes fürdő is okozhat hüvelyi fertőzést. Ez azonban nem jelenti, hogy le kell mondanod az élet fontos pillanatairól, mivel a Beliema Expert Intim Mosakodó használata megvéd mind a gombás, mind pedig a bakteriális fertőzésektől. 

A nőgyógyászok közreműködésével kifejlesztett gél gyengéden tisztít, elpusztítja a baktériumokat és helyreállítja a bőr természetes pH-értékét. Legyen nálad mindig Beliema Expert Intim Mosakodó, hogy hatékonyan védd magad a fertőzések ellen.  

Szakértői válaszok  ide kattintva  olvashatók!

Vissza