Nioxin

2016.11.26 14:53

Ritkul a haja, vékonyodik a hajszála? 

Akkor Önnek a NIOXIN-ra van szüksége!

A Nioxin professzionális márka a ritkuló, elvékonyodott hajra specializálódott, legyen ez női vagy férfi probléma. 

Amerikában már 20 éve NO1. márka. A Stylist Choice Award versenyen tavaly 10. alkalommal nyert megszakítás nélkül.

Használata egyszerű és nagyon kellemes!

Csak azt kell tudnia, hogy melyik típusba tartozik az Ön haja (1-től -6-ig terjedő skála - ennek kiválasztásában is segítünk a gyógyszertárban)?

  •    Hajritkulás: normáltól a vékonyodó vagy megritkult hajig
  •    Hajszerkezete: vékony-, közepes- vagy vastag szálú-e a hajszál.
  •    Fejbőr és a haj állapota: natúr vagy vegyszerrel kezelt.

A Nioxin márkáról

Az amerikai Nioxin márkát Eva Graham alapította 1987 - ben, aki nemsokkal az első szülés után mélyebben elkezdett foglalkozni a hajhullással (alopécia) és annak problematikus kezelésével. 

A bőrgyógyászati szakértőkkel és más tudományos részlegekkel való együttműködésnek köszönhetően végül sikerült elérnie a fő célját - új generációs termékeket alkotni a hajhullás ellen

Rövid időn belül a Nioxin Research Laboratories, ezen a szakterületen belül, az egyik legsikeresebben működő társaság lett a piacon,. Nem titok, hogy a hajhullás elleni harc kihívást jelent. Viszont, ha a probléma tüneteit időben felismeri és megteszi a megfelelő intézkedéseket, akkor kikerülheti az esetleges műtéti terápiát. Ezen a ponton meg kell jegyezni, hogy a Nioxin a klinikai vizsgálatokon és fogyasztói felméréseken is sikert aratott (a résztvevők több mint 70 % - a már egy hónap után látható változást észlelt).

A Nioxin termékek kategorizálva vannak: 

  • Thinning Hair System Kits (jelenleg összesen hat terméket tartalmaz, különböző hajtípusokra), 
  • Scalp Renew (anti-aging ápolás + szérum a hajvégek töredezése ellen, házi használatra) és 
  • Intensive Treatment (a sajátos problémák megoldására).

Végezetül tegyük hozzá, hogy a Nioxin kozmetika többször győzött már a Stylist Choice Award versenyen és a hatásaira számos híresség és professzionális fodrász esküszik. 

Applikálása könnyű, a pH értéke pedig 5.0 - 7.5. Egyes termékek ráadásul SPF 15 - öt is tartalmaznak (Sun Protection Factor).

A Nioxin márka biztosan tetszeni fog mindenkinek, aki fél a kopaszodástól, kiváló minőségű sampont, kondicionálót vagy regeneráló maszkot keres, valamint gyönyörű és gazdag hajzatra vágyik.

 

Vissza