Schüssler-féle szöveti sók és Natúrkozmetikumok Akcióban

2015.05.30 07:57

Schüssler-féle szöveti sók és Natúrkozmetikumok Akcióban

Az akció 2015. június 3-án érvényes.

Scüssler-féle szöveti sók: 1560 Ft - 80x

Schüssler Natúrkozmetikumok - holisztikus szépségápolás: 1815 Ft - 75 ml

Ásványi sókkal az egészséges bőrért, 100% natúr: shea vaj, argán olaj, jojoba olaj, kőolajszármazék és parabénmentes.

 

A Schüssler-féle biokémiai sók terápiás rendszerét Dr. Schüssler német homeopata orvos fejlesztette ki. A rendszer 12 szöveti sót tartalmaz, melyeket homeopátiás formában készített el. 

Terápiás rendszere az évek során tovább fejlődött, az alaprendszert számos homeopátiával foglalkozó szakember bővítette tudásával, megfigyeléseivel. Így alakult ki mai formájában az arcdiagnosztika rendszere. Arcunk ugyanis azt mutatja meg, ha szervezetünk ásványianyag-háztartása nem kiegyensúlyozott, bizonyos ásványi anyagok anyagcseréje nem megfelelő. Napjainkban a stressz, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, az elsavasodás, a dohányzás, a kávéfogyasztás következtében az ásványi anyagok részleges hiánya, nem megfelelő beépülése népbetegségnek számít.

Szervezetünk pedig jelez, ám mi általában nem észleljük ezeket a jelzéseket. Bizonyos eltérésekre, pl. a szemünk alatt jelentkező sötétebb, vagy barnás elszíneződést ráfogjuk, hogy a fáradtságtól van, szemünk is attól duzzadtabb, holott ezek az apró jelek egy-egy ásványi anyag hiányára utalnak. Az arcunkon jelentkező tágabb ereknek, pigmentációs zavaroknak, tágabb pórusoknak is csupán esztétikai jelentősséget tulajdonítunk, holott ezek is mind egy-egy ásványi só hiányát jelzik.

XII. Országos Patika Nap - 2015. június 3.

Vissza